ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalıların şirketinde imzalar atıldı

Karşıyakalıların şirketinde imzalar atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalıların şirketinde imzalar atıldı

"Karşıyaka için bir araya geliyoruz" diyerek, kar etmek amacıyla önceliği gayrimenkul yatırım ortaklığı, turizm ve sigorta olan Karşıyaka taraftarları arasında fikir ayrılığı yaratan şirkette ilk imzalar atıldı.

350'nin üzerinde Karşıyakalının desteğiyle bir araya geldiği ifade eden oluşumun "Karşıyaka Yatırım ve Sportif Hizmetler AŞ" adını verdiği AŞ'de üyelik belgeleri Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde tanıtım kokteyliyle imzalandı.
Organizasyonda önemli rol oynayan 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Cem Karagözlü, eski başkanlardan, Adalet eski Bakanı Hasan Denizkurdu, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Başkanı, eski yönetici Mehmet Ali Kasalı, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Karabağlı, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt konuşma yaptı. 
Denizkurdu, konuşmasında Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın daha önce çizdiği şirketleşme hedefini hatırlatarak oluşumun gerçekleşmesi için tüm ayakların destek vermesi gerektiğini belirtti.
Şirketleşme projesinin fikir babası ve projeyi yöneten isim olan eski başkanlardan Cenk Karace, "Taraftarın hayır diyeceği hiçbir oluşumda olmayız. Kulübün içinde bulunduğu durumda futbol kısa vadeli çözülecek, bu sene hemen sonuç alacak bir durum değil. Şirket oluşumu zaman alan bir süreç. Şartların uygun olması gerekiyor. Şirket kurulumu tamamlanınca futbol şubesi için talip olacağız. Kongre üyeleri ve taraftarlar bu oluşumu istemezse olmayız. Karşıyaka Spor Kulübü'nü hiçbir şekilde zor durumda bırakmayız. Bu şirkette kardeşimin, evlatlarımın da hissesi var. Birlik içinde hareket edeceğiz. Tüm anonim şirketler gibi ilk hedefimiz şirketi karlı hale getirmek çünkü yasalara göre 3 yıl üst üste zarar eden şirketler kapatılıyor. Kar elde etmek için ana konularımız gayrimenkul yatırım ortaklığı, turizm ve sigorta olacak. Hissedarlar adına güzel yatırımlar yapacağız. Şimdiye kadar tanesi 25 bin TL'den 4 bin hissenin 3 bini talep gördü. Hedefimiz ticaret yapmak, para kazanmak ve Karşıyaka'yı layık olduğu yere getirmek. Projeden 4 siyasi partinin ilçe başkanının hisse aldı. Onlara da teşekkür ederim." dedi.
Oluşuma en büyük mali desteği veren şirketin kurucu ortakları Mustafa Karabağlı, İlker Ergülü, Mustafa Taşova, Tolkar Karace, Volkan Sintaç, Sinan Atik, Nazım Torbaoğlu, Gökhan Şensan, Anıl Yetik ve Azat Yeşil'e plaket verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Sezer vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Sağlığını Koruyor ve En iyi Narkotik Polisi: Anne

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?