ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Sağlığını Koruyor ve En iyi Narkotik Polisi: Anne

Karşıyaka Sağlığını Koruyor ve En iyi Narkotik Polisi: Anne

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sağlığını Koruyor ve En iyi Narkotik Polisi: Anne

Madde bağımlılığıyla mücadelede “ Karşıyaka Sağlığını Koruyor“ ve “En iyi Narkotik Polisi: Anne” projeleri kapsamında gün boyu etkinlikler yapıldı.

Karşıyaka Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır önderliğinde katılımcılar, etkinliklerde yer aldı.
Madde bağımlılığıyla mücadelede “ Karşıyaka Sağlığını Koruyor“ ve “En iyi Narkotik Polisi: Anne” projeleri kapsamında bu günkü etkinlik öğrencilerle birlikte fidan dikimiyle başladı. Başta Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır olmak üzere mahalli erkan ve müdürler fidan dikimini gerçekleştirdi. 
Daha sonra “Karşıyaka Sağlığını Koruyor“ ve “En iyi Narkotik Polisi: Anne” projelerini içeren ve bu konuda farkındalık yaratan etkinlik olan resim ve öykü sergisi bölümünü gezildi. Burada öğrencilerden oluşan müzik grubu katılımcıları hoş bir sürpriz ile karşıladı ve günün sevilen şarkılarını seslendirdi. 
Daha sonra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve ilçe protokolü, öğrenci ile sporcuları da aralarına alarak Atatürk Posteriyle Karşıyaka Çarşı’da “Farkındalık yaratmak” için yürüdü ve katılımcılar Karşıyaka Anıtına giderek burada çeşitli gösteriler yaptı.  
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalıların şirketinde imzalar atıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da, İmar Çözüm Ofisi hizmete sunuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?