ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyakalılar'dan implanta yoğun ilgi

Karşıyakalılar'dan implanta yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar'dan implanta yoğun ilgi

Karşıyakalılar, Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde devam eden implant ve diş beyazlatma tedavilerine yoğun ilgi gösteriyor.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ağız ve diş sağlığı hizmetlerine geçtiğimiz Ekim ayından bu yana dişimplantıve diş beyazlatmayı da ekledi.

Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yıldızhan Altınışık, amaçlarınınKarşıyakalıların sağlıklı dişler, güzel gülüşlere sahip olmak olduğunu belirterek şunları söyledi. “Hekimlerimiz radyoloji merkezlerinde çekilentomografiler ve hastanemizde çekilen panaromik filmleri inceleyip planladıktan sonra implant markalarını kullanarak cerrahi işlemlerini yapmaktadırlar. Merkezimizde genel sekreterliğimizce temin edilen 6 implant markası ile implant uygulamalarını gerçekleştirmektedir.”

Diş beyazlatma için özel cihaz kullanılıyor

Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş beyazlatma işlemlerinin de modern yöntemler ile yapıldığını sözlerine ekleyen Dt. Altınışık sözlerini şöyle sürdürdü. “Hekimlerimiz tarafından diş beyazlatma işlemi de yapılmaktadır. İki seans olarak yapılan hidrojen peroksit bazlı ürün ve özel cihazı ile gerçekleştirilen diş beyazlatma işleminin herhangi bir komplikasyonu olmamaktadır.

Ayrıca merkezimizde 13 uzman diş hekimi olmak üzere 71 diş hekimi kadrosuyla ileri cerrahi operasyonlar ( gömülü diş operasyonları, diş eti düzeltilmesi vb.), kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi, çeşitli protez tedavileri yapılmaktadır.”

İmplant ve diş beyazlatma uygun fiyatlar ile yapılıyor

Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde implant fiyatları 740 tl ile 1100 tl arasında değişiyor. Yapılan implantlarınprotez kısımlarını yaptırmak için ise SGK katılım payı dışında herhangi başka bir ücret ödenmiyor. Diş beyazlatma işlemi ise 186 tl gibi uygun bir ücret karşılığında yapılıyor.

24 saat acil, haftanın iki günü mesai sonrası poliklinik hizmeti

24 saat Acil Nöbet Hizmeti verilen Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde. 1 Şubat'tan itibaren Pazartesi ve Perşembe günleri 17.00 - 19.00 arasında mesai dışı çalışma başlayacak. Böylece gün içinde fırsat bulamayıp merkeze gidemeyenler de poliklinik hizmetlerinden faydalanabilecek.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hükümet Konağı Bahçesi pırıl pırıl oldu…
Sonraki Haber Karşıyakalı kadınların sağlığı KETEM'e emanet!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?