ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalılar yeni yılı KODA ile karşılayacak

Karşıyakalılar yeni yılı KODA ile karşılayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar yeni yılı KODA ile karşılayacak

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), 2015’i muhteşem bir konserle kapatacak, 2016’ya merhaba diyecek. Şef Oğuzhan Kavruk’un yöneteceği ‘Yeni Yıl Konseri’, 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Sanem Kalfa (vokal) ve George Dumitriu’nun da (gitar) konuk olarak yer alacağı konser, iki bölümden oluşacak. Sanem Kalfa’nın ‘Nehir’ adlı albümünden şarkılar ve orkestra için düzenlenmiş türkülerden örnekler seslendirilecek. Davetiyeler, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ve Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak edinilebilecek. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “2015 boyunca hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı konserler veren Oda Orkestramız, yılın finalini yine muhteşem bir konserle yapacak. 2015’e sanatla veda etmek, yeni yılın coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm sanatseverleri bu muhteşem geceye bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksek kazanç için risk almak şart
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi'nde öğrenilen dil tüm Dünya'da geçerli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?