ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalılar Kızılay’ın geleneksel iftarında buluştu

Karşıyakalılar Kızılay’ın geleneksel iftarında buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar Kızılay’ın geleneksel iftarında buluştu

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde kurulan 150 yıllık Merhamet Çınarı iftar sofrasında Karşıyaka Protokolü ve iki bine yakın Karşıyakalı bir araya geldi.

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler’in duası ile açılan iftardan sonra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz birer konuşma yaptı. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın büyük desteklerini alarak Ramazan ayında her gün bir hayırseverin katkısı ile iftar organizasyonuna başladıklarını belirten Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, bugünkü geleneksel halk iftarının İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin katkısı ile yapıldığını söyledi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar,tüm Müslüman âleminin Ramazan ayını barış içerisinde, huzur içerisinde geçirmesi temennisinde bulunarak, "Ortadoğu’da bir Mustafa Kemal Atatürk olmuş olsaydı, bugün Ortadoğu’da da ki toplumda bir araya gelerek ramazan aylarını huzur içerisinde geçirecekti. Kadir Gecesi'nde tüm Karşıyakalılarla yeni açılan anıtımızın önünde iftar yağacağız"  dedi.

Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada, Kızılay’ın kara gün dostu olduğunu, yurt sathından öte dünyanın dört bir yanında kardeşliğin, dostluğun, insanlığın çok güzel örneklerini bütün insanlara sunduğunu, ihtiyacı olanların ihtiyacına yetiştiğini söyledi. Ramazan ayı boyunca İftar sofrasına katkı sunan başta İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanın Eşi Zehra hanıma, Kareksan’a,Özsu,,Yemer Yemek ve tüm hayırseverlere teşekkür etti. Konuşmalardan sonra Kaymakam Yücel tarafından Kareksan A.Ş,ÖzsuA.Ş, Yemer Yemek temsilcilerine birer teşekkür belgesi verildi.

İftar programına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve eşi, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşi, İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Ensarioğu, Ege Serbest Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubes Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu resmi ve özel kurum yöneticileri, STK yönetici ve temsilcileri ile 2000’e yakın Karşıyakalı katıldı.

Karşıyaka Belediyesi de iftarı açan vatandaşlara gezici ikram arabası ile soğuk ve sıcak içecekler dağıttı. İftarını açan vatandaşlar yüzlerce kişi ile bir arada iftarını açmaktan büyük keyif aldıklarını,  güzel birlikteliği sağlayanlara teşekkür ettiler.

Yazı ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Devlet Senfoni Orkestrası & Arkas Trio Konseri Celsus Kütüphanesi’nde
Sonraki Haber U15'te Pınar Karşıyaka Mavişehir'e fark yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?