ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı voleybolcuların lider hazırlıkları sürüyor…

Karşıyakalı voleybolcuların lider hazırlıkları sürüyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı voleybolcuların lider hazırlıkları sürüyor…

Türk Voleybolunda alt yapısından yetiştirdiği oyuncularıyla 1. Ligde mücadele ederek örnek olan Karşıyaka’nın gururu kadın voleybolcular lider Çanakkale temsilcisi Kale 1957 maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Başarılı antrenörleri Tamer Çamlıbel yönetiminde bu akşam Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda çalışan yeşil kırmızılı ekip Kadınlar Voleybol 1.Ligi A grubunda 8 Şubat Cumartesi günü Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmanın bilet fiyatı da 10 TL. Olarak maç günü satışa çıkacak. Öğrenci ile çocuklara giriş ücretsiz olacak. Karşıyaka Voleybol Şube Yönetimi bu maçla birlikte yeni bir uygulamaya da başlayacak. Geçmiş yıllarda da zaman zaman yapılan uygulamaya göre, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda oynayacakları maçların tümünde protokol tribününde liste olmayacak ve isteyen herkes altyapıya destek için 100 TL karşılığında maçı protokol tribününden izleyebilecek.
Maçı konuk takımdan 200 taraftarın izlemek üzere Karşıyaka'ya geleceği de öğrenildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Argun Akmoral anıldı
Sonraki Haber Erdem Esentepe’de hedef şampiyonluk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?