ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı türkücü kalıcı olmak istiyor...

Karşıyakalı türkücü kalıcı olmak istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı türkücü kalıcı olmak istiyor...

Karşıyaka'da yetişen kamu kuruluşunda çalışan Ersoy Taşdemir, sözü, beste ve müziği kendisine ait olan 'Yaşam' isimli ezgisi'ne ilk klibini çekerken müzik piyasasında kalıcı olmak istediğini söyledi.

Ersoy Taşdemir kendisini şöyle tanıttı: "Ardahan 'dan İzmir'e göç eden bir ailenin, dördüncü çocuğu olarak .1977. yılında İzmir Gültepe'de dünyaya geldim. İlköğretim Ortaöğretim eğitimimi Karşıyaka'da  Lise Eğitimimi Meslek lisesi Bilgisayar bölümünde ,Yükseköğrenimimi Konya Selçuk Üniversitesi Bilgisayar bölümünde tamamladım.

Müzikle çok küçük yaşlarda tanıştım, on yaşında falandım arkadaşlarım sokakta oynarken ben hep bir enstürman çalmayı ailemizde dayımdan özendiğim bağlama çalmayı hayal ederdim. Hiç unutmam yine aynı yaşlarda sanşımı denemek için milli piyango çekmiştim. Aldığım bilete o yıllar çeyrek ikramiye olan 500 Beşyüzlira isabet etti. Babamla parayı aldıktan sonra Babam para ile ne almak isersin diye sorduğunda Bağlama almak istiyorum dedim. Sağolsun babam hiç itiraz etmedi ve kazandığım paranın üstüne bir miktarda babam katkı koyarak meşhur bir müzik evinden çok güzel bir bağlama aldım. Aldığım bağlama bana o günden beri yoldaş oldu. Üzerimde emeği olan büyük üstadlar ile tanıştım ve hep kendime onları örnek aldım. Hepsine şükranlarımı sizlerin aracılığınız ile iletiyorum.

İlerliyen yıllarda söz yazmaya başladım, yazdığım bu sözleri üstadlarım ile paylaştım ve bana cesaret verdiler mutlaka besteleyip sonuca ulaştırmam konusunda hep destek oldular.

ilk klibimi söz müzik beste herşeyi ile bana ait olan 'YAŞAM' adlı parçaya çektim.

Klip çekimimde prodüksiyon firması çalışanlarına ve sahiplerine ayrı ayrı teşekkür ederim desteklerini hiç esirgemediler. Klip senaryosunda Aile vurgusu üzerinde çalıştım.Ailem ve çocuklarım ile senaryoyu gerçekleştirdik.

Aile bizim kültürümüzde önemli bu sebeple aile temesını vurgulamak istedim.

İlk çalışmam ve ilk bestem etrafımda fazlaca beğeni aldı, tebrik ve başarı mesajları bana ayrı bir güven ve çalışma azmi verdi. Bana destek olan sizlere, tüm dinleyicilerime sanata olan inancımla layık olmaya gayret edeceğim.

Ben kendime güveniyor ve inanıyorum.

Müzik sektöründe kalıcı olmak istiyorum. Allah’ım bana kendini bozmadan,kalıcı,dinlenen müzisyen olmayı nasip etsin inşallah.

Son olarak Türkü dostlarının  "YouTube" kanalında Ersoy TAŞDEMİR klibini dinleyip Beğen'ilerini ifade ederlerse mutlu olurum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zekeriya Hocalar’a iki ödül birden
Sonraki Haber At’la Terapi Merkezi, Şirinyer Hipodromu’nda açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?