ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı tenisçiden çifte şampiyonluk

Karşıyakalı tenisçiden çifte şampiyonluk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı tenisçiden çifte şampiyonluk

Karşıyaka tenis takımından Samim Filiz, Kültürpark Tenis Kulübü kortlarında sona eren Türkiye Tenis Şampiyonasında 10 yaşta hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon olarak kürsüye çıktı.

Karşıyaka Tenis Baş antrenörü ve Tenis Milli Takımlar antrenörü Yıldıray Çam'ın öğrencisi olan Samim Filiz, önce 10 Yaş Tek Erkeklerde tüm rakiplerini yenerek şampiyon olarak kürsüdeki yerini aldı.
Karşıyakalı tenisçi çift erkeklerde de  partneri Çubuklu Tenis Kulübünden Berke Muammer ile korta çıktı. Finale kadar çok başarılı maçlar çıkaran ekip, finalde de rakiplerine şans tanımayıp şampiyonluğu elde etti.
Karşıyaka Tenis Baş antrenörü ve Tenis Milli Takımlar antrenörü Yıldıray Çam, öğrencisi Samim Filiz'in çok başarılı maçlar çıkararak KSK'ye çifte zafer armağan ettiğini ifade ederek, "başarılarımız Avrupa'da da devam edecek. Samim gibi diğer tenisçilerimiz de kürsüye çıkmaya başlıyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Estetik Müdahalelerde Uzman Eli
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Rasih Mardinçelebi anısına 2. kez turnuva düzenliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?