ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı taraftarlardan seçimli kongre çağrısı

Karşıyakalı taraftarlardan seçimli kongre çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı taraftarlardan seçimli kongre çağrısı

Karşıyaka taraftarları, kulüp yönetimini istifaya çağırdı. Başarısız sonuçlar nedeniyle tepkilerini sosyal medyada dile getiren taraftarlar, seçimli kongre çağrısı yaptı.

Sezon içinde tribünde Büyükkarcı'ya istifa çağrılarının yapıldığı Karşıyaka'da sosyal medyadaki tüm taraftar siteleri birleşip ortak açıklama yayınladı. Divan kurulunu da göreve davet eden, "KSK Divan Kurulu'nun dikkatine" başlıklı, Karşıyaka Sosyal Medya Platformu imzalı bildiride bir ağızdan istifa ya da seçimli kongre çağrısı yapıldı.

Açıklamada, "111 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü, ülkenin 4'üncü liginde uzak ara şampiyonluğa takım kurar. Uzak ara, 'Şampiyon' olur. Ligin başında, ortasında, sonunda fark etmez ikincilik her zaman başarısızlıktır. Transfer yasağı döneminde altyapısından yetiştirdiği futbolcularla iki ayrı sezonda, Play-Off yarı finali ve Play-Off finali oynayan Karşıyaka Spor Kulübü'nün transfer yasağını kaldırdırdıktan sonra iki sezon üst üste Play-Off'a bile kalamaması başarısızlık değil skandaldır ve rezilliktir. Bu rezalete ortak olup kulüp tarihinin en karanlık günlerini yaşatan, Karşıyaka forması giymiş çocukların şampiyonluk hayalleriyle oynayıp 1980 model köhne zihniyetle futbolu yönetmeye çalışan ve utanmadan hala Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri A takım binasında nefes alıp veren bütün canlı türlerine son sözümüz; ya istifa edin ya da seçimli kongre kararı alın. Geri sayım başladı" ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber En kısa gecede tarihi miras koşusu
Sonraki Haber Kristal Flamingo’lar sahiplerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?