ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı taraftarlar yardım kolilerini teslim etti

Karşıyakalı taraftarlar yardım kolilerini teslim etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı taraftarlar yardım kolilerini teslim etti

Karşıyaka taraftarları Cizrespor deplasmanına çevredeki köy okullarına dağıtılmak üzere yardım kolileri götürdü.

Üniversiteli Karşıyakalılar ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nin öncülük yaptığı kampanyada taraftarlar okul malzemeleri ve kışlık kıyafetler topladı. Ülkemizin doğu ve batı illeri arasında dostluk köprüsü kurmak isteyen yeşil-kırmızılı taraftarlar, kolilere topladıkları eşyaları Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki minik öğrencilere dağıtılmak üzere Cizre Emniyeti'ne teslim etti.

Yeşil-kırmızılılar bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Cizre ve Silopi'den gelen minik öğrencileri Karşıyaka'da ağırlamıştı. Karşıyaka taraftarı daha önce Ordu, Mardin Kızıltepe'deki okullara ve 2011 yılında da Van'daki depremzedelere yardım elini uzatmıştı. 2015-16 sezonunda ilçede yaşanan terör olayları nedeniyle ikinci yarıda lig maçlarına çıkamayan Cizrespor, Karşıyaka'yı centilmence ağırlarken yeşil-kırmızılılar karşılaşma sonrası Cizre halkı ve kulüp yönetimine teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hakan Kuş kendine geldi
Sonraki Haber ''İzmir 2020 Yılına İstihdama Bakış'' toplantısı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?