ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı taraftarlar borcun 240bin TL'sini ödedi...

Karşıyakalı taraftarlar borcun 240bin TL'sini ödedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı taraftarlar borcun 240bin TL'sini ödedi...

TFF 2. Lig'de mali ve sportif anlamda tarihinin en zorlu günlerini yaşayan Karşıyaka'da, taraftarlar kulübün yarına kadar ödemesi gereken 340 bin liralık borcun 240 bin lirasını ödedi.

FIFA'dan yeniden puan silme cezası almaması için yarına kadar eski futbolculardan Okan Şahingöz'ün yetiştiricilik bedeli olarak Hollanda'daki 3 yetiştirici kulübüne 340 bin TL ödemesi gereken Kaf-Kaf'ta cuma günü sosyal medyada başlatılan yardım kampanyasıyla para toplayıp dün 13 bin 423 euro ilk ödemeyi yapan taraftarlar, bugün de biriken paradan 34 bin 530 euro daha yatırdı.

Eski yöneticiler, eski futbolcular, antrenörler , teknik direktörler, sanatçılar, siyasetçiler ve gazeteciler gibi birçok kesmin desteğiyle, Okan'ın 2 eski kulübüne para ödeyip kulübün 6 puan silme cezasından kurtulmasını sağlayan taraftarlar, yarın saat 16.00'ya kadar 154 bin TL'lik kalan borcu da kapatmaya çalışacak. Kampanyada taraftarın elinde 43 bin TL civarında kalan para bulunduğu açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özlenen tablo hastanede yatan Alabay’ı ziyarette gerçekleşti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Almanya'da galibiyet peşinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?