ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Su, ağabeyinin izinde…

Karşıyakalı Su, ağabeyinin izinde…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Su, ağabeyinin izinde…

Karşıyaka Yelken Şubesinin küçük sporcusu Su Açar, ağabeyinin izinde yürüyerek, yelkende geleceğin sporcuları arasına girdi.

Urla’da yapılan Türkiye Yelken Federasyonu Atatürk Kupası Yelken Yarışmalarında Karşıyaka formasıyla optimist sınıfında yarışan küçük yelkenci Su Açar, gösterdiği performansı ile antrenörlerini mutlu etti, gelecek için de güven verdi. 

Karşıyaka Yelken Şubesi'nin başarılı sporcularından birisi olan ve 420 Laser sınıfının şampiyonlarından Ateş Açar’ın kardeşi Su, ağabeysinin izinde yürüdüğünü ve başarıyla yürüyeceğini belirterek, “ağabeyim ile Karşıyaka Yelken Tesislerine gide gele bu spora gönül verdim ve yapmak istedim. Çalışmalara başladıktan sonra optimistte de ilk kez yarıştım. Başarılı olduğumu söyleyen antrenörlerim beni çok mutlu ettiler. Sevindim ve kendime güven geldi. 6-7 yaşlında başlanan ve 15 yaşına kadar yapılan optimistte şampiyon olmak istiyorum. Karşıyakalı olarak yeşil kırmızılı formayla yarışmaktan çok mutluyum. Ağabeyim Ateş gibi başarılı olup şampiyonluklar kazanacağım” dedi. 

Fotoğraf: Sedat Yılmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Fenerbahçe'yi konuk ediyor
Sonraki Haber Mavişehir’deki kıyı projesi sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?