ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı oyuncular Alp Kırşan ile Zeynep Dörtkardeşler evlendi...

Karşıyakalı oyuncular Alp Kırşan ile Zeynep Dörtkardeşler evlendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı oyuncular Alp Kırşan ile Zeynep Dörtkardeşler evlendi...

KSK'nin hasta taraftarlarından oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, KSK'li Zeynep Dörtkardeşler ile Muğla’da dünya evine girdi.

Karşıyaka voleybol takımının eski oyuncularından,  Karşıyaka'nın eski futbolcu ve yöneticilerinden Ahmet Dörtkardeşler'in kızı, Karşıyaka Spor Kulübünde 7 yıl voleybol oynadıktan sonra mankenlik yapmaya başlayan Zeynep Dörtkardeşler ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ ve "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışmasında sunuculuk yapan, İzmirsporlu eski futbolculardan Erdinç'in oğlu olan Karşıyakalı sinema oyuncusu Alp Kırşan ile bugece evlendi.
Ekim ayının sonunda İzmir’de nişan yapan genç çift, "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasının çekimleri için geldikleri Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde Ottoman Palace Otel’de evlendi. Çiftin nikahını Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan kıyarken nikah şahitliklerini ise Acun Ilıcalı ve Oğuz Kılınç yaptı. Nikah törenine gelin ve damadın yakınları ile Acun Medya çalışanları katıldı. Nikah törenine basın mensupları alınmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor, FMV Işıkspor'u konuk ediyor...
Sonraki Haber Bostanlıspor basketbol A takım menajeri evlilik yolunda ilk adımı attı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?