ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı okçu yine birinci...

Karşıyakalı okçu yine birinci...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı okçu yine birinci...

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışması'nda Karşıyakalı sporcular başarılı oldu.

TÜYAP Samsun Fuar Merkezi'nde yapılan yarışmaya 8 kategoride, 46 bölgeden 111 kulüp katıldı. Yarışmada 256'sı kadın, 18'i engelli olmak üzere 706 sporcu mücadele etti.

Karşıyaka Belediyespor adına yarışan Demir Elmaağaçlı makaralı yay erkeklerde birinci olurken, makaralı yay bayanlarda Ecem Cansu Coşkun 4.lük elde etti.

Genç bayanlar ve genç erkeklerde İzmir Büyükşehir Belediyespor takım halinde birinci oldu. Bireysel yarışmalarda ise genç bayanlarda Yasemin Ecem Anagöz altın, büyük erkeklerde Yağız Yılmaz gümüş ve Ethem Gülaçar ise bronz madalyanın sahibi oldu.
2016 yılının Türkiye Şampiyonası için seçme niteliği taşıyan turnuvada dereceye giren sporculara ilk kez para ödülü verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi basketbolda milli gururu yaşıyor
Sonraki Haber CHP'nin Karşıyakalı il delegeleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?