ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı okçu Dünya Kupası'nda

Karşıyakalı okçu Dünya Kupası'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı okçu Dünya Kupası'nda

Dünya Kupası Finalleri’ne katılmak üzere Meksika’ya giden Karşıyaka Belediyesporlu milli okçu Demir Elmaağaçlı, dünyanın en iyi sporcularıyla şampiyonluk mücadelesi verecek. 24-25 Ekim’de gerçekleşecek dev organizasyona çok iyi hazırlandığını belirten başarılı okçu, “Hedefim dünya şampiyonluğu” dedi.

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü forması giyen ve Türkiye’nin en iyi erkek okçusu olan milli sporcu Demir Elmaağaçlı, bu kez de ‘Dünya Şampiyonluğu’ için ok atacak. 2015 Dünya Okçuluk Kupası'nın 4. ayak yarışmaları sonunda 6. sırada yer alan Demir, 24-25 Ekim tarihlerinde Meksika’da yapılacak finallerde yarışma şansını elde etti. Başarılı sporcu, makaralı yay kategorisinde dünyanın en iyi 7 okçusuyla yarışacak.

13 yıl önce başladığı okçuluk sporunda elde ettiği başarılara dünya şampiyonluğunu da eklemek istediğini anlatan milli okçu Demir Elmaağaçlı, “Dünya Kupası Finalleri’ne katılmak benim için büyük onur. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Meksika’dan çok güzel bir sonuçla dönmek istiyorum. Hedefim dünya şampiyonluğu” dedi.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, “Karşıyaka Belediyesporlu milli okçumuz Demir’e, dünya şampiyonluğu yolunda başarılar diliyoruz. Genç sporcumuzun Meksika’da bayrağımızı göndere çektireceğine olan inancımız tam. Kalbimiz Demir’le ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ECEM DE SEVİNDİRDİ

​Karşıyaka Belediyesporlu milli okçu Ecem Cansu Coşkun da, Ağustos 2014’te Polonya'nın Wroclaw kentinde yapılan Dünya Okçuluk Kupası 4. Ayak Yarışları'nda makaralı yay kategorisinde altın madalya kazanmıştı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuna Mahallesi muhtarı evlendi muhtarlığı bıraktı...
Sonraki Haber Çeşme'de 'sonbahar' temizliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?