ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Okçu Demir, Polonya yolcusu

Karşıyakalı Okçu Demir, Polonya yolcusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Okçu Demir, Polonya yolcusu

Karşıyaka Belediyesporlu Milli Okçu Demir Elmaağaçlı, Temmuz ayında Polonya’da yapılacak olan “Dünya Oyunları”nda Türkiye’yi temsil edecek. Elmaağaçlı, kategorisindeki tek Türk sporcu olarak, dünyanın en iyi okçularıyla şampiyonluk mücadelesi verecek.

2015 yılında ‘Dünya Şampiyonu’ olarak tarih yazan Karşıyaka Belediyesporlu Milli Okçu Demir Elmaağaçlı, bu kez de Polonya’da altın madalya için yarışacak. 26 yaşındaki başarılı sporcu; 20-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında, Polonya'nın Wroclaw kentinde düzenlenecek Dünya Oyunları’nda Ay-Yıldızlı formayı giyecek. Türkiye’yi, okçuluk branşı erkekler kategorisinde Demir Elmaağaçlı temsil ederken, bayanlar kategorisindeki tek Türk sporcu da Yeşim Bostan olacak.  
 
Dünyanın en iyi sporcuları ile şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Elmaağaçlı, “En büyük uluslararası spor organizasyonlarından biri olan Dünya Oyunları’nda ülkemi temsil edeceğim için mutlu ve gururluyum. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirerek, Polonya’dan güzel bir sonuçla dönmek istiyorum. Hedefim altın madalya” dedi.

Demir Elmaağaçlı’ya başarılar dileyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da “Hem Türk hem de Karşıyakalı olarak gurur kaynağımız olan Demir Elmaağaçlı’nın, Polonya’da  bayrağımızı gururla göndere çektireceğine inancımız tam. Kalbimiz Demir’le ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yelkenbiçer'lere anne acısı
Sonraki Haber Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi sergisi İKSEV'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?