ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı öğrenciler, Çanakkale'de destanı öğrenecek...

Karşıyakalı öğrenciler, Çanakkale'de destanı öğrenecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı öğrenciler, Çanakkale'de destanı öğrenecek...

Cumhuriyet ve İnönü mahallesinde okuyan yüze yakın ortaokul öğrencisi, Çanakkale destanını yerinde öğrenmek amacıyla Çanakkale'ye gönderildi...

Karşıyaka Belediyesi AK Parti meclis üyesi ve Afyon Emirdağlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Güngör’ün girişimleri ile Cumhuriyet ve İnönü mahallesinde okuyan yüze yakın ortaokul öğrencisinin uğurlamasına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, AK Parti milletvekili adayı Av. Kerem Ali Sürekli, Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, Karşıyaka Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi ve Eğitimci Muammer Gezginci, AK Parti Karşıyaka Belediye'si Meclis üyeleri Ayşen Namlı, Banu Sayan, İş adamı Mehmet Karal, Temel Şen ve öğrenci velileri katıldı. İki otobüs dolusu öğrencinin uğurlaması sırasında uğurlamaya gelenler ve öğrenciler arasında duygulu anlar yaşandı.

Bazı öğrenci velileri tarafından AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partililer tarafından öğrencilerin birlikte uğurlanmasını Çanakkale ruhunun yeniden yaşandığı şeklinde ifade edildi.

.
Afyon Emirdağlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Güngör, geleceğimiz olan çocuklarımız tarih ile buluşsun, destanın yazıldığı toprakları gezme ve bir milletin küllerinden yeniden doğduğu yerleri görme fırsatı bulsun istediklerini belirterek şöyle konuştu. “Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu, İşadamlarımız Temel Şen, Murat Tekin organizasyonda yardımcı oldular. AK Parti Milletvekili adayımız Av. Kerem Ali Sürekli de sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar.  Uğurlamaya gelen herkese Emirdağlılar Kültür ve Dayanışma Derneği adına teşekkür ederim.”
Pazar günü akşamı Karşıyaka’ya dönecek öğrencileri aynı şekilde karşılamak istediklerini de belirten Güngör gezinin hayırlı olmasını diledi.
Haber ve Foto: Yılmaz DURMAZ



PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı Şeytan aldı götürdü...
Sonraki Haber Başkan Akpınar, zabıtaya teşekkür etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?