ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyakalı müdürler kan bağışına koştu…

Karşıyakalı müdürler kan bağışına koştu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı müdürler kan bağışına koştu…

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı’nın Karşıyaka Kaymakamlığı ile birlikte başlattığı “Kan bağışı kampanyası”na örnek müdürlerden sonra Karşıyakalı diğer kurum müdürleri de katıldı ve bağış kampanyası bir anda anlam kazandı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı’nın Karşıyaka Kaymakamlığı’nın destekleriyle pandemi sürecinde Türk Kızılay kan stoklarında azalmanın söz konusu olması üzerine  destek amaçlı bağış organizasyonu düzenlenmişti. 
Bu yardım hareketine katılım sağlayan ve destek veren Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın öncü olmasından sonra Karşıyaka Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdüru Musa Yelek, Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür de kan vererek diğer kurum müdürlerine öncü olmuştu. 
Bugünde yeni kan verenlerle Karşıyaka’da birlik ve beraberliğin her zaman sağlanabildiği mesajı verildi. 
İyilik için kan vermeye koşanlar arasında Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın, Karşıyaka Sağlık Müdürü Cenk Benl, Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, Karşıyaka Milli Eğitim Şube Müdürü Mehtap Gemici, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Güçlü, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, İzmir Kızılay Kan Merkezi Müdürü Burak Yurdakul ile muhtar ve öğretmenler ile vatandaşlar kan verdi.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Bu konuda Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır’ın etrafında yine Karşıyaka’daki birlik ve beraberliğini kanıtlandığını görmek bizi mutlu etti. Herkese, Kızılay Kan ekibine, kan bağışı yapan duyarlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kraft Etiket Nedir Hangi Alanlarda Kullanılır?
Sonraki Haber Karşıyakalı yelkenci milli takımda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?