ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı miniklerden muhteşem gösteri…

Karşıyakalı miniklerden muhteşem gösteri…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı miniklerden muhteşem gösteri…

Karşıyaka Belediyesi’nin Mavişehir’deki “Karşıyaka’nın Filizleri Ana Okulu”nun yıl sonu gösterisi muhteşem geçti.

Deniz Baykal Kültür Merkezi’ndeki yılsonu gösterisinde yıl boyu İzmir temalı çeşitli gösteriler hazırlayan yaşları 3 ila 6 yaş arasında değişen öğrenciler salonu dolduran anne, baba ve büyüklerine çeşitli gösteriler sunarken ayakta alkışlandılar.
SInıfların çeşitli gösterilerinin yanı sıra, zeybek, roman havası oldukça ilgi çekti.
Ana okulundan ilkokula başlayacak olan öğrencilerin kep atma töreni, tüm öğrencilere verilen karnelerin ardından tüm salonla birlikte küçükler 10 Yıl Marşı'nı hep bir ağıuzdan söyledi.
Karşıyaka Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Zafer Çalışkan, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın miniklerin gösterisini izlemeyi çok istediğini ancak son anda gelişen bir olay nedeniyle katılamamanın üzüntüsünü dile getirdiğini ve küçüklere çok selam gönderdiğini iletirken, gösteriler için öğrenciler ve öğretmenleriyle emeği geçenlere teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Atilla Güneş’e alt görev teklif edildi…
Sonraki Haber Uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?