ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı Mert Algan yine zirvede...

Karşıyakalı Mert Algan yine zirvede...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Mert Algan yine zirvede...

Karşıyaka Sanat Derneği'nin yakışıklı popçusu, Karşıyaka ve İzmir sahnelerinin aranan sanatçısı Mert Algan, başarı merdivenlerine teker teker çıkmaya başladı... Sanatçının 2. video klibi yine olay yarattı...  

Daha önce "Sosyal Medya" isimli video klibiyle zirveye çıkan ve uzun süre de alt sıralara inmeyip zirvede kalan Mert Algan bu kez 2. single şarkısı Armoni müzik etiketiyle yayınlanan "Doğum Günü" isimli tekli çalışması video klibiyle netd müzik'te yerini aldı.
Söz ve müziği Okan Öz'e, aranjesi Serkan Bigay'a ait olan klibin yönetmenliğini de Ali Karakış yaptı.Mert Algan'ın "Doğum Günü" adlı single şarkısı yayınlanmaya başladığı günden itibaren müzik severlerin dikkatini çekti ve ilgiyle dinlenmeye başladı.
Klibini Çeşme ve Foça'da çeken başarılı yakışıklı popçu Mert Algan şarkımızın duygusal bir çalışma olduğuna inandığını ve destek veren herkese şimdiden teşekkür ettiğini dile getirdi Klipte, İzmir doğumlu Müjdat Gezen Tiyatro Okulu mezunu oyuncu-model, aynı zamanda Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak kariyerine devam eden Fulden Yıldırım başarıyla rol aldı. Popçu Mert Algan'a eşlik eden Fulden Yıldırım, "severek oynadım, harika bir iş olduğuna inanıyorum" dedi. 
Mert Algan'ın "Doğum Günü" adlı şarkısı şimdiden müzik listelerinde dikkat çekmeye başladı. Ve çok kısa bir süre içinde de üst sıralara çıktı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Tofaş'la kaza geçirdi
Sonraki Haber Sarıca: Hakem yorumlarını anlatmakta güçlük çektik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?