ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı kızlar yenilmezliğini 630. güne taşıdı...

Karşıyakalı kızlar yenilmezliğini 630. güne taşıdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kızlar yenilmezliğini 630. güne taşıdı...

Karşıyaka bayan voleybol takımı Rota Koleji'ni zorlu geçen maçta 3-2 yenerek evindeki yenilmezlik serisini 630. güne taşıdı...

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşma önceki Karşıyakalılarla birlikte "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"nı kutlayan Karşıyaka Voleybol Şubesi, tüm seyircilere Türk Bayrağımızı hediye etti. Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı da maça ellerindeki Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızla çıktı ve taraftar da maç başlarken hep bir ağızdan "İstiklal Marşı"mızı okudu.
İlk sete iyi başlayan ve çekişmeli geçen setin sonunu 25-21 ile önde geçen Karşıyaka skoru 1-0 yaptı.
İkinci sette inanılmaz servis hataları yapan ve bunu maç boyuna da taşıyan Karşıyaka önünde Rota Koleji seti 25-18 alarak İzmir Derbisinde durumu 1-1'e getirdi.
3. sette de hata üzerine hata yapan Karşıyaka'nın genç kızları, kendilerinden daha tecrübeli bir ekip olan Rota Koleji önünde teknik moladan sonra dağıldı ve seti 25-17 kaybederek rakibinin deplasmanda 2-1 öne geçmesini sağladı.
Dördüncü sete iyi başlayan ancak yine servis kaçıran Karşıyaka, peşpeşe sayı bulup setten 25-12 gibi açık farkla önde tamamladı ve durumu2-2'ye getirdi.
Tie-break setinde Karşıyaka kaçtı, Rota Koleji kovaladı. Karşıyaka 4 maç sayısı attı ve sonunda 15-13 ile seti alarak maçtan 3-2 galip ayrılıp sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürdü.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Daçka'ya direnemedi...
Sonraki Haber Karşıyaka, Kahramanmaraş'tan 1 puan ile dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?