ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKALI KADINLARIN EŞİT TEMSİL HAKKI TALEBİ MECLİSTE

KARŞIYAKALI KADINLARIN EŞİT TEMSİL HAKKI TALEBİ MECLİSTE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALI KADINLARIN EŞİT TEMSİL HAKKI TALEBİ MECLİSTE

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Karşıyaka’ya kadın Eli Değsin Derneği’nin “YAŞAM HAKKI BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM HAKLARDA EŞİT TEMSİL” için topladığı 2500 imza artık meclis gündeminde.

Karşıyaka’ya Kadın Eli Değsin Derneği Başkanı Necla İsbir geçtiğimiz hafta boyunca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde birçok kapıyı çalarak, kadınların başta yaşam hakkı olmak üzere tüm haklarda eşit temsiliyet isteklerini resmi olarak talep ettikleri imza kampanyasını anlattı.  Toplanan 2500 imza Türkiye Millet Meclisi’ne teslim edildi ve Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Halkların Demokratik Partisi grup başkan vekilliklerine  kampanya hakkında detaylı bilgi verildi. Partilerin tümü bu konu hakkında derneğe geri dönüşüm yapacaklarını bildirdi.

Kampanya hakkında ayrıca CHP Milletvekilleri Şafak Pavey ve Binnaz Toprak bilgilendirildi. İmza kampanyasına katılan Karşıyakalılara Meclisten olumlu sonuç alamadıkları taktirde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gidecekleri konusunda söz veren Karşıyaka’ya Kadın Eli Değsin Derneği yönetimi geri dönüş için beklemede olduklarını belirterek “top artık Mecliste” diyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İL BAŞKANI ENGİN'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
Sonraki Haber 28.ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ TARİHİ KONSERLE BAŞLADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?