ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı gençler çöpe çöple çözüm bulmaya hazırlanıyor

Karşıyakalı gençler çöpe çöple çözüm bulmaya hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı gençler çöpe çöple çözüm bulmaya hazırlanıyor

Amacı çocuklara bilim ve teknolojiyi sevdirmek, bu alandaki yaratıcılıklarını geliştirmek olan Uluslar arası First Lego Ligi’nin (FLL) yerel turnuvası için hazırlanan TEGV Çiğli Eğitim Parkı Çılgınlar Takımı 12.Sezon Teması olan Çöpe Çözüm Çöple Çözüm konusu için yaratıcı çalışmalarını bu dönem Mavişehir Rotary Kulübü ve Budin Boya desteğiyle sürdürüyor.

Amacı çocuklara bilim ve teknolojiyi sevdirmek, bu alandaki yaratıcılıklarını geliştirmek olan Uluslar arası First Lego Ligi’nin (FLL) yerel turnuvası için hazırlanan TEGV Çiğli Eğitim Parkı Çılgınlar Takımı 12.Sezon  Teması  olan Çöpe Çözüm Çöple Çözüm konusu için yaratıcı çalışmalarını bu dönem Mavişehir Rotary Kulübü ve Budin Boya desteğiyle sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank maçlarına deplasman taraftarı alınmayacak
Sonraki Haber Karşıyaka Boluspor maçına konvoyla gidecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?