ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı Foto Gezer grubunun geleneksel Ata Lokması...

Karşıyakalı Foto Gezer grubunun geleneksel Ata Lokması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Foto Gezer grubunun geleneksel Ata Lokması...

Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerlerinin kurduğu 'Foto Gezer' gurubu geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 5.sini gerçekleştirdikleri, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitler için bu yılda bin kişilik lokma döktürdü.

Soğukkuyu Camii önünde gerçekleştirilen lokma dökme etkinliğinde lokma alan vatandaşlar şehitlere dua ederken şehitleri düşünerek böyle bir olayı gerçekleştirdikleri için Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri ‘Foto Gezer’ gurubuna teşekkür ederken, Ulu önderimiz Atatürk Annesi Zübeyde hanımı biz Karşıyakalılara boşuna emanet etmediğini gösteriyor diye duygularını dile getirdiler.  
 
Foto Gezer Gurup sözcüsü Gülcihan Naslıca şunları söyledi;  
‘Geleneksel hale getirdiğimiz lokma dökme etkinliğimizinin bu yıl 5’incisini gerçekleştirdik. Lokmamızı, bu yılda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimiz için döktürüyoruz. “Atatürk’ü Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız”. Ancak her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyordu ve bu bizleri çok üzüyordu. Bizde ‘Foto Gezer’ gurubu olarak bütün Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz hayrına döktüğümüz lokmalar bize huzur veriyor. Türk halkının Atatürk'e olan sevgisi ve saygısı her geçen gün dahada artıyor. Zor çartlarda yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta ve Atasını asla unutmadı.' dedi 
Haber ve fotoğraf: Doğan Prepol
 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Bolu'yu alt etti...
Sonraki Haber Çiftçioğlu'dan, Karşıyaka Belediyesi zemin katıyla ilgili yeni iddia...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?