ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Ebral Naz İşcan Analig'de zirveye çıktı

Karşıyakalı Ebral Naz İşcan Analig'de zirveye çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Ebral Naz İşcan Analig'de zirveye çıktı

Anadolu Yıldızlar Ligi'nde genellikle Karşıyakalı sporculardan oluşan İzmir takımı sporcuları çeyrek finalde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) faaliyetlerinin 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketi nedeniyle ertelenmişti. 
Osman Bayraktar ANADOLU YILDIZLAR LİGİ (Analig) sezonu Tenis Müsabakaları sporcu seçimleri sonucunda bugün Aksaray, Aydin, Batman, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Van illerimizde grup maçları oynanarak tamamlandı.
İzmir ilini temsil eden ve ağırlıklı olarak Karşıyakalı başarılı erkek ve kadın sporcudan oluşan tenis takımımız hem erkek kategorisinde hem de kadın kategorisinde çeyrek finale yükseldi.
Grupta mücadelesinde İzmir'i temsil eden Ebral Naz İşcan'in karşılaşma sırasındaki sabrı, azmi ve performansı ile göz doldururken hem diğer illerdeki tenis oyuncular hem de tenis severler tarafından alkışlandı.
Çeyrek finaller 2-6 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı ve Yalı Mahallelerinde sular kesik
Sonraki Haber Çötelioğlu Ailesinin mutlu günü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?