ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Demir hedefi 12'den vurdu

Karşıyakalı Demir hedefi 12'den vurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Demir hedefi 12'den vurdu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen "Okçuluk Türkiye Kupası Finalleri"ne ev sahipliği yapan Karşıyaka, sporcusu Demir Karaağaçlı'nın makaralı yay kategorisinde Şampiyonu olmasıyla çifte mutluluk yaşadı.

Mavişehir Denizkızı Parkı’nda yapılan Okçuluk Türkiye Kupası Finalleri’nde makaralı yay erkeklerde, Karşıyaka Belediyesporlu Demir Elmaağaçlı, Süleyman Araz'ı yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Dünya sıralamasında 3. basamakta yer alan Elmaağaçlı, “İlk kez düzenlenen bu organizasyonda birinci olmak benim için çok anlamlı. Bu başarıyı Karşıyaka’da gerçekleştirmiş olduğum için de ayrıca mutluyum. Hedefim; dünya sıralamasında birinciliğe çıkmak. Yanımda olan, destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Demir Elmaağaçlı’ya şampiyonluk kupasını takdim eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Karşıyaka Belediyesi olarak alternatif spor branşlarına büyük önem veriyoruz. Bu branşlardan biri de okçuluk. Milli sporcumuz Demir, daha önce de çok önemli başarılar elde etti ve geçen sene Dünya Şampiyonu oldu. Bugün ise bize evimizde büyük sevinç yaşattı. Kendisiyle gurur duyuyor, tebrik ediyoruz. Demir’in ve böyle pırıl pırıl, çalışkan, yetenekli sporcularımızın her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Arkadaşlarının emeğine saygısızlık edenle işimiz olmaz
Sonraki Haber Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği'nden de Behram'a kınama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?