ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı dağcılar, umudu zirveye taşıdı

Karşıyakalı dağcılar, umudu zirveye taşıdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı dağcılar, umudu zirveye taşıdı

Karşıyaka Dağcılık Kulübü (KARDAK), Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) iş birliğiyle 5 gün boyunca 5 farklı zirveye çıkarak kanserli çocukların umut mesajını zirveye taşıdı.

Karşıyaka Dağcılık Kulübü, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın geçtiğimiz haftalarda kanserli hastalara 3502'ye mesaj yoluyla destek kampanyası başlatmasından esinlenerek örnek bir projeye imza attı.

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) işbirliğiyle 5 gün boyunca 5 farklı zirveye ulaşan grup üyeleri, "Umudu zirveye taşıyoruz" mesajıyla kanserli hastalara umut aşıladı. Daha önce Ege Üniversitesi'ne bir Onkoloji Hastanesi, bir de kanserli hastaların yakınlarının konaklayabileceği hasta ve hasta yakını konukevini kazandıran KİTVAK'ın üçüncü projesi olan Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ne destek vermek ve toplumsal farkındalık yaratmak isteyen grup üyeleri, bastırdıkları tişörtler ve özel olarak hazırladıkları bayraklarla tüm vatandaşlara KİTVAK'a destek olma ve umudu zirveye taşıma çağrısı yaptılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirim Kart'ın kapsamı genişliyor
Sonraki Haber İzmir'de 2 Vali Yardımcısı ve 1 Kaymakam görevden alındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?