ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı dağcılar Honaz Dağı'na zirve yaptı

Karşıyakalı dağcılar Honaz Dağı'na zirve yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı dağcılar Honaz Dağı'na zirve yaptı

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü ile Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün haftasonunda ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Dağcılar Ege'nin Çatısı Honaz Dağı'na zirve yaptılar.

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Başkanı İsmail Çoban “Bu güzel etkinlik için İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübünden 9 kişi 1 Kasım 2014 Cumartesi günü sabah erkenden Denizli Honaz’a hareket etmiştir. Daha sonra Honaz İlçesinden Aydınlar Köyüne oradan da kamp alanına gelinerek çadırlar kurulmuştur. Gece çadırlarda kalınmış ve 2 Kasım 2014 Pazar sabahı Denizli Dağcılık Kulübünden arkadaşlarla birlikte 1570 rakımlardan Honaz Dağının Zirvesine yürüyüş başlamıştır. Öğleye doğru 2571 metre ile Ege Bölgesinin en yüksek Dağı yani Egenin çatısı olan Honaz Dağının Zirvesine çok başarılı ve sağlıklı bir şekilde çıkılmıştır. Zirvede Türk Bayrağımız açılarak bu güzel anlar fotoğraflanmıştır. Daha sonra zirveden inişe geçilmiş ve kamp alanına sağlıklı bir şekilde inilerek etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Ortaklaşa düzenlediğimiz bu güzel etkinliğimizde İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübümüze gereken her türlü yardımı yapan, bizleri çok içten, sıcak, samimi bir şekilde karşılayıp misafir eden Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübüne en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mimarlar Odası İzmir Şubesi'den uyarı
Sonraki Haber “Evler ve Şiirler” Tepekule’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?