ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı Camcı: "Hz. İsa’nın iyileştirme enerjisine sahibim’’

Karşıyakalı Camcı: "Hz. İsa’nın iyileştirme enerjisine sahibim’’

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Camcı:

Karşıyakalı Camcı Asım Demirci çevresi ve yakınları tarafından yaptığı işle değil, sahip olduğunu söylediğini insan üstü güçleriyle tanınıyor.

Karşıyaka’da Camcılık yapan Asım Demirci’nin, 5 yıl önce gördüğü bir rüyanın ardından tüm hayatı değişmiş. Daha önce de Bio-enerji yöntemiyle vücudundaki enerjiyi kullanarak insanların sıkıntılarını tedavi etmekle uğraşan Demirci, beş yıl önce rüyasında Hz. İsa ve annesi Hz. Meryem’i gördükten sonra dünyada başka bir hiçbir insanda olmayan güçlere kavuştuğunu iddia ediyor.

Rüyasında Hz. İsa ve Hz. Meryem’i adeta gözlerinden ışıklar saçarken gördüğünü, Hz. İsa’nın hiç de kilise tasvirlerindeki gibi bir görüntüsü olmadığını belirten Demirci, uyanır uyanmaz rüyasının tabirini araştırmış. Tabire baktıktan sonra rüyasının anlamının başına çok büyük bir mucize geleceği olduğunu öğrendiğini söyleyen Demirci, rüyasının üzerinden bir yıl geçtikten sonra bu mucizeyi yaşadığını ve dünyada başka hiçbir insanda olmayan güçlere kavuştuğunu söylüyor.

“Doktorların çözemediği sorunlara çare oldum”

Dünya tarihindeki tüm peygamberlerin farklı mucizeleri olduğunu söyleyen, Hz.İsa’nın mucizesinin de iyileştirme olduğunu hatırlatan Demirci, kendisinin de bu tarz bir güce kavuştuğunu öne sürerek, “İnsanlar o zaman Hz. İsa’nın bunu nasıl yaptığına anlam verememiş. Onun iyileştirme gücü bio-enerjiden bile binlerce kat güçlü olan bir enerjiden geliyor. Yaşadığım mucizenin ardından bu enerji bana da geçti. Şu an bu enerjimi direkt olarak insanlara aktarabildiğim gibi, nesnelere aktararak insanların bu mucizeden yararlanmasını da sağlıyorum. Şu an enerjimi bantlara, plastik nesnelere ve daha bir çok şeye aktarabiliyorum. Geleceğe yönelik projelerim de var. Gelecekte telefonunuza indireceğiniz bir uygulamayla, telefonunuza gelecek bir mesajla, wireless özelliğiyle arabanıza alacağınız benzinle ve günlük kullandığınız pek çok nesneyle bu enerjiyi insanlara aktarabileceğim. Bu enerjiyi alan insanlar çok daha güçlü bir hale geliyor ve kendilerini iyi hissediyor. Daha önce doktorların çare bulamadığı bazı sorunları bile bu enerji sayesinde çözüme kavuşturdum” diyerek, dünyada başka hiçbir insanın kendisinde olan güçlere sahip olmadığını söylüyor.

Yöntemleri de rüyasında görüyor

Enerjisini yaymak için kullandığı yöntemlerin de rüyasında kendisine parça parça geldiğini öne süren Demirci, başlarda yalnızca ellerini kullanarak enerjisini aktarabildiğini, artık sadece zihin gücüyle enerjisini istediği canlıya aktarabildiğini söylüyor. Sahip olduğunu öne sürdüğü mucizeyi tüm dünyaya yayabilmek için bir televizyon programına çıkmaya hazırlandığını belirten Demirci, buradan beklediği desteği alırsa gündelik hayatımızda çevremizde olan pek çok nesnenin bu enerjiye sahip olacağını, makarnanın yanında promosyon olarak bile bu enerjiye sahip olabileceğimizi vaad ediyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜBİTAK’tan İzmir Üniversitesi projesine destek
Sonraki Haber Radyoterapide koruyucu tedavi dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?