ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı boyacılara bayram hediyesi...

Karşıyakalı boyacılara bayram hediyesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı boyacılara bayram hediyesi...

“Küçük dokunuşlar, büyük mutluluklar” parolasıyla çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, uzun yıllardır Karşıyaka İstasyonu’nun üst kısmında faaliyet gösteren ayakkabı boyacılarını da unutmadı.

Yazın güneş altında, kışın da soğuk ve yağmurlu havada ekmek parası kazanmak için mücadele veren boyacılar için Lostra Salonu hazırlandı. Başkan Akpınar “Belediyecilik sadece yol, köprü yapmak değildir. İnsanların ruhlarına dokunacak hizmetler de üretmeliyiz” dedi.

MODERN SALON

Dolmuş son duraklarının hemen yanında oluşturulan İzmir’in lostra salonu, dede mesleğini günümüzde de yaşatmak için mücadele veren ayakkabı boyacıları için modern ve sağlıklı bir mekan yaratılmasını sağladı. Lostra Salonu’nda, bölgede faaliyet yürüten 8 boyacı için müşteri ağırlama ve sandık alanı oluşturuldu. Üstü kapalı olan ve otomatik kepenk sistemi ile çalışan lostra salonu ile ayakkabısını boyatmak isteyen vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulacağı belirtildi.

“KÜÇÜK DOKUNUŞLAR, BÜYÜK MUTLULUKLAR”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Her gün işimize giderken, gelirken gördüğümüz ayakkabı boyacısı kardeşlerimiz, dededen toruna 40 yıldır istasyonda ekmek parası için çalışıyorlar, hizmet ediyorlar. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan olumsuz etkilenmeleri içimize sinmedi. Onların, halka daha kaliteli hizmet sunabilmesi için bu Lostra Salonu’nu hazırladık. Belediyecilik sadece yol, köprü yapmak değildir. İnsanların ruhlarına dokunacak hizmetler de üretmeliyiz. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmak bu yüzden önemli. Lostra salonumuz, Karşıyaka gibi çağdaş ve modern bir kente çok yakışacak” dedi.

Önceki gün yapılan açılış törenine Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Ali Karaege, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Lostra Salonu’nda ilk ayakkabıyı da Başkan Akpınar boyattı.  Belediyenin bu hizmetinden son derece memnun kaldıklarını ifade eden ayakkabı boyacıları “Uzun yıllardır zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyorduk. Hüseyin Başkanımız verdiği sözü tuttu ve bayramla birlikte bize böyle bir hediye verdi. Karşıyaka halkına en kaliteli hizmeti sunmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayramlar bizim milli kültürel değerlerimizdir...Yaşatılmalıdır...
Sonraki Haber Karşıyaka, Ordu'dan bir puanı kaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?