ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı bisikletçinin ölümüne sebep olan sürücüye tahliye

Karşıyakalı bisikletçinin ölümüne sebep olan sürücüye tahliye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı bisikletçinin ölümüne sebep olan sürücüye tahliye

Menemen'de bisiklet sporcusu Zeynep Aslan'a çarparak ölümüne sebep olan kamyon sürücüsü, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Menemen ilçesinde hatalı sollama yaparak girdiği şeritte bisiklet sürücüsü Zeynep Aslan'a (32) çarpıp, ölümüne neden olan ve ilk bilirkişi raporunda 'asli kusurlu' bulunan kamyon şoförü Aycan Yörük, tutuklu yargılandığı davanın 2'nci duruşmasında tahliye edildi. Duruşmada kendisini, Ben değil, Zeynep Aslan bana çarptı diye savunan Yörük'e yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Davanın 2'nci duruşması bugün Menemen 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Tutuklu sanık Aycan Yörük'ün SEGBİS ile katıldığı duruşmada, Zeynep Aslan'ın yakınları hazır bulundu. Hakim, ilk duruşmada istenilen yeni bilirkişi raporunun henüz mahkemeye ulaşmadığını bildirdi.

Duruşmada söz alan tutuklu sanık Yörük, Olayda hiçbir suçum yok. Kendi yolumda dümdüz gidiyordum. Zeynep Aslan bana çarptı. Eğer park halindeki araçlar olmasaydı bu kaza olmazdı. 47 yaşındayım ve başıma ilk kez böyle bir şey geldi. Trafik kurallarına uyan biriyim dedi. Sanık avukatı da beraat talep etti.

Mahkeme hakimi, duruşma sonunda Aycan Yörük'ü cezanın üst sınırı ve tutuklulukta geçen süreyi dikkate alarak, yurt dışına çıkış yasağı getirerek, tahliye etti. Tutuksuz sanıkların tutuklanması yönündeki talebi reddeden hakim, Ulaştırma Bakanlığı'na müzekkere yazılarak, sanıklara ait araçların takograf kayıtları ile kaza anında telefonla görüşüp görüşmediklerinin tespiti için HTS kayıtlarının istenmesine karar verek, duruşmayı erteledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Farkındalık için pembe bileklik
Sonraki Haber Sana kırmızı çok yakışıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?