ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı bisikletçiler madalyaları topladı

Karşıyakalı bisikletçiler madalyaları topladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı bisikletçiler madalyaları topladı

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Bisiklet Takımı sporcuları, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Uluslararası Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet Yarışı’ndan 4 madalya ile döndü.

Kadınlar ve erkeklerde toplam 18 kategoride yapılan yarışlara, yaklaşık 250 bisikletçi katıldı. İlk gün 81 kilometrelik Kaş - Patara etabında mücadele eden sporcular, ikinci gün de Letoon Antik Kenti önünden başlayarak Patara’dan Seydikemer’e 71 kilometre pedal çevirdi. 

Organizasyonun ilk gününde; Gençler kategorisinde Karşıyaka Belediyesporlu bisikletçilerden Eren Arslan ikinci, Ali Oğuzhan Işıkver üçüncü; Master (34-39 yaş) erkek kategorisinde de Harun Ömür ikinci oldu. Yarışların ikinci gününde Eren Arslan tekrar ikincilik kürsüsüne çıkarken, ayrıca Bisan Bisiklet Kulübü’nden Karşıyakalı sporcu Yağız Öztürk de üçünlük madalyasının sahibi oldu. 

Sporcuları kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka’mıza bu gururu yaşatan sporcularımıza ve antrenörümüz Esin Deniz Erdoğan’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayat arkadaşını kaybetmek
Sonraki Haber Hedefe Girişimi ilk hedefi Örnekköy ve İmbatlı'da 100 öğrenciye bilgisayar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?