ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı bayanlar iddialı hazırlanıyor

Karşıyakalı bayanlar iddialı hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı bayanlar iddialı hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde 9-11 Nisan'da Bursa'daki play off yarı final maçlarında Balıkesir Büyükşehir, Halkbank ve Kazan Belediyespor'la 4'lü finale yükselme mücadelesi verecek olan Karşıyaka AG iddialı...

Karşıyaka Asrın Grup bayan voleybol takımı antrenörü Nejat Sancak takımına inandığını söyledi. "Gruptan çıkarsak, şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz" diyen Nejat Sancak, "Bu etaba erken final gözüyle bakıyoruz. Hedefimiz bu etabı aşıp 4'lü finale çıktıktan sonra kupayı İzmir'e getirmek" diye konuştu.
Yarı finalde ilk iki mücadelesinin Halkbank, Balıkesir Büyükşehir ve kendileri arasında geçeceğini kaydeden Nejat Sancak, "İlk 2'ye girmek için 3 maçta 7 puanın yeterli olacağına inanıyorum. Ancak bizim hedefimiz grup birinciliği" ifadesini kullandı.
Yeşil kırmızılı ekip perşembe günü Bolu Belediyespor, cuma günü ise Nilüfer Belediyespor'la deplasmanda iki özel karşılaşma yapacak. Sarıyer'le yarın oynanması gereken hazırlık müsabakası ise iptal edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de sular da kesildi...
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Ulusal Lisans hamlesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?