ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı bayan voleybolcular Cengiz Hocalarına dua etti...

Karşıyakalı bayan voleybolcular Cengiz Hocalarına dua etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı bayan voleybolcular Cengiz Hocalarına dua etti...

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı, Türk voleybolunun duayen isimlerinden, kulübün eski antrenörü Cengiz Göllü'nün Odunluk Mezarlığında bulunan mezarına giderek dua ettiler.

Bursa'da 9-11 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Bayanlar Voleybol 1.Lige yükselme Play-Off yarı finalde mücadele verecek olan Karşıyaka AG Bayan Voleybol Takımı, Türk voleybolunun duayen isimlerinden, eski milli oyuncu ve antrenör Cengiz Göllü'nün Bursa Odunluk Mezarlığında bulunan mezarına giderek dua ettiler.
Karşıyaka AG antrenörü Nejat Sancak, Bursa'da Play-Off yarı final maçları öncesinde takım halinde mezarına ziyarette bulunmalarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi.
"Türk voleybolunun duayen isimlerinden, eski milli oyuncu ve antrenör Cengiz Göllü'nün, Türk Voleybolu için çok değerli bir isimdir. Karşıyaka'da görev yapmış değerimiz, büyüğümüzü takım halinde ziyaret ettik. Karşıyaka olarak bizlerde emeği geçmiş Cengiz Göllü hocamıza ziyarette bulunarak dualarımızı kendisine gönderdik. Takım olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'u önce hakemler sonra son saniye üçlüğü vurdu!
Sonraki Haber MHP'de İzmir milletvekili adayları belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?