ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan teknik direktör Ufuk İskender açıklaması...

Karşıyaka'dan teknik direktör Ufuk İskender açıklaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan teknik direktör Ufuk İskender açıklaması...

KARŞIYAKA HABER'in dün gece verdiği haberin üzerine Karşıyaka Spor Kulübü resmi sitesinden teknik direktörleri Ufuk İskender ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Açıklama şöyle:

"Kamuoyu dikkatine;

Bugün itibari ile futbol A takımı hocamız Sayın Ufuk İskender ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bir süredir hocamız Sayın Ufuk İskender ve yönetimimiz arasında Takım yönetimi ile ilgili konularda teknik olmayan, kulüp yönetim anlayışı ile ilgili derin davranış ve fikir ayrılıkları bulunmakta idi. Deplasmandaki Van Büyükşehir Belediyespor maçınının ardından derinleşen bu ayrışma, bizi bu kararı almaya itmiştir.Kulübümüzün kuruluş branşı olan ve adını ülke sporuna yazdıran Futbol Takımımızın, ilke ve prensiplerimiz ışığında yönetilmesi gerekliliğine olan inancımızdan dolayı yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.Bu değişim arzuladığımız değil, mecbur kaldığımız bir değişimdir.

Sayın Ufuk İskender’e bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı yine susuz...
Sonraki Haber Basın Özgürlüğü Ödülü sahibini buluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?