ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan stat açıklaması...

Karşıyaka'dan stat açıklaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan stat açıklaması...

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu, Yalı'ya yapılacak stat için yazılı açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Yalı Stadı ile ilgili olarak ihalenin iptaline yönelik olarak açılan dava sürecinin uzaması, 15 Temmuz darbe girişimi ve dövizdeki artışla beraber inşaatı üstlenen firma ile TOKİ arasında anlaşma sağlanamamıştır. Bunun bir sonucu olarak TOKİ de daha fazla zaman kaybı yaşamamak adına Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Milletvekillerimizin bilgisi dahilinde ihaleyi iptal etmiştir.

Dün akşam itibarıyla bu konu özelinde Ankara’daki milletvekillerimiz ve TOKİ Başkanı Sayın M. Ergün Turan ile olan görüşmelerimiz tamamlandı. Bu görüşmeler sonuncunda iki hafta içerisinde yeni dosyanın tamamlanacağı ve iki haftanın sonunda ihale tekliflerinin alınmasının akabinde inşaata başlanacağının sözünü almış bulunmaktayız.

Bunun yanı sıra, yapılması planlanan bir diğer tesis olan ve hâli hazırda Çiğli bölgesinde yer bulma çalışmalarının devam ettiği 10 bin kişilik spor salonu ile ilgili olarak yaptığımız temaslar sonucunda konsantrasyonun öncelikle Yalı Stadı’na yönlenmesi gerektiği, stadın hayata geçirilmesinin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söz verdiği şekilde bu salon ile ilgili gereken adımların hemen atılması konusunda Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile fikir birliğine varmış bulunmaktayız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Bugsaş Spor'a takıldı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Türkiye'de bir ilk...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?