ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan gurbetçi golcü transferi

Karşıyaka'dan gurbetçi golcü transferi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan gurbetçi golcü transferi

5 yıldır süren transfer yasağını kaldırıp toplamda 10 takviye yapan Karşıyaka, transfer döneminin son gününde Menemenspor'dan 23 yaşındaki gurbetçi golcü Okan Yılmaz'la da anlaştı.

Transferde son olarak Çorumspor'dan 2 yıllığına kiralık olarak 23 yaşındaki stoper Batuhan Demirel ve Şanlıurfaspor'dan yine 2 yıllığına 24 yaşındaki merkez orta saha Sefer Kanıtemiz'i kadrosuna katan Kaf-Kaf, Okan'ı da renklerine bağladı.

Avusturya'da FC Wacker, SK Vorwarts Steyr formalarını giydikten sonra geçen sezon devre arasında Menemenspor'a imza atan Okan, TFF 1'inci Lig'de 4'ü ilk 11'de 8 maçta görev yapıp skor üretemedi. Yeşil-kırmızılılarda geçen hafta Fenerbahçe'den 2 yıllığına kiralanan forvet Barış Sungur'un lisansı da çıkarıldı. Kaf-Kaf'ta altyapı patentli oyunculardan Özkan, kiralık olarak Bergama Belediyespor'a gitti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üvey baba cinsel istismar suçlamasından beraat etti
Sonraki Haber İzmir'in eski otobüsleri hurda değil kafe oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?