ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’dan Cenk’e yeni teklif…

Karşıyaka’dan Cenk’e yeni teklif…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan Cenk’e yeni teklif…

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grupta yer alacak olan Karşıyaka, iç transferde sözleşme yenileyemediği Cenk Özbey'e 188 bin TL'si geçen sezondan alacağı, 362 bin TL de yeni sezon ücreti olmak üzere toplam 550 bin TL önerdi.

Yönetim, Cenk'e bu parayı taksitlere bölerek ödemeyi teklif etti. Geçen sezon 34 maçın 32'sinde ilk 11'de forma giyerek 3 gol atan 26 yaşındaki stoper teklifi düşünmek için süre istedi.

Sözleşmesi biten isimlerden Mahmut'la prensipte anlaşan Karşıyaka, alacağı ödenmediği için serbest kalan Ali Kemal'in menajeriyle de bir araya gelerek yeni sözleşme teklif etti.

Kontratı biten isimlerden forvet Okan Şahingöz'le de anlaşamayan yönetim, geçen sezon 7 gol atan 23 yaşındaki futbolcuya son olarak yıllık 250 bin TL teklif ederek beklemeye geçmişti. Sezon öncesi antrenmanlara 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 6 ayda 550 işyerine ruhsat verildi
Sonraki Haber Karşıyaka malzemeler için Legea ile anlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?