ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’dan Batman’a yardım köprüsü

Karşıyaka’dan Batman’a yardım köprüsü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan Batman’a yardım köprüsü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nden çocuklar üşümesin diye Batman’ın Kozluk İlçesindeki ilkokul öğrencilerine bot ve mont gönderildi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi, çocuklar üşümesin diye Batman’ın Kozluk İlçesindeki ilkokul öğrencilerine 35 bot ve 35 mont gönderdi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nin dezavantajlı bölgelere yaptığı yardımlar çerçevesinde geçen yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaklaşık 50 öğrenciye kırtasiye ve Karşıyaka Spor Kulübünün (KSK) atkılarını göndermişti. 

TYSD Karşıyaka Şubesi Başkanı Şule Bayraktutan Konya, Şırnak, İzmir, Batman… fark etmeksizin dezavantajlı bölgelere yardımda bulunduklarını belirterek şunları söyledi. “Bizim adımızın başında Türkiye var. Yani doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile gücümüz yettiğince... Çağının çok ötesi bir İslam alimi İbn-i Haldun un o güzel sözünde olduğu gibi “Merhamet masum olduğu için her kalbe misafir olmuyor” Batman Kozluk’tan bize annelerinin ördüğü kazaklarla, ayaklarında sandaletlerle okula giden çocuklar var diye ulaşıldı. Biz de Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Atatürk İlkokulu öğrencileri için yardım kampanyası düzenledik. Sağ olsun bağışçılarımızın yardımları ile 35 mont ve 35 bot çocuklarımız üşümesin diye gönderdik. Çok mutlu oldukların duyunca biz de mutlu olduk. Bağışçılarımıza ve bizi bu çocuklara ulaştırana teşekkür ediyoruz.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tevfik Suyolcuoğlu vefat etti
Sonraki Haber Antik İzmir gezi söyleşileri ile tarihe yolculuk yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?