ANA SAYFA > GÜNDEM > Antik İzmir gezi söyleşileri ile tarihe yolculuk yapıldı

Antik İzmir gezi söyleşileri ile tarihe yolculuk yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Antik İzmir gezi söyleşileri ile tarihe yolculuk yapıldı

Antik İzmir söyleşileri Karşıyakalılar tarafından beğeni ile izlendi.

Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesinde kent gezgini, kent gözlemcisi Ertuğrul Susup tarafından yapılan Antik İzmir sohbetleri ile geçmişe yolculuk yapıldı.

Karşıyaka Sosyal Sorumluluk ve Bilim Derneği, Sağlıklı Toplum ve Çevre Derneği (KASÇED), Evrensel Kadın Suluboyacıları Derneği (EKSUD), Yaşlı Dost Derneği (YADOST), Çevre Kurtarma Derneği (ÇEKUD) tarafından düzenlenen Hüsnü Yardımcı, Sibel Deryaaşan ve Nuran Yardımcı’nın organizatörlüğünde gerçekleştirilen sohbet üç gün sürdü. 
Kent gezgini, kent gözlemcisi Ertuğrul Susup, antik kent İzmir’deki Symrna Tepekule, Symrna Agora, İskender, Meles, Diana Hamamları, Homeros’u anlattı.

Program organizasyonu üyesi Hüsnü yardımcı Antik İzmir söyleşileri ile Antik İzmir’imizde tarihsel bir yolculuk yaptıklarını belirterek şunları söyledi. “Söyleşi programımıza katılımları gördükçe mutlu olduk. STK yönetici ve temsilcilerinin yanı sıra Karşıyakalılarında yoğun ilgi göstermesi bizi son derece memnun etti. Arkadaşlarımızla düzenlediğimiz bu tür programları devam ettirmeye çalışacağız. 3 gün süren söyleşilerde emeği geçen Ertuğrul Susup beye teşekkür ederiz” 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan Batman’a yardım köprüsü
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi’nde mezuniyet sevinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?