ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan 3 branş için tek kombine

Karşıyaka'dan 3 branş için tek kombine

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan 3 branş için tek kombine

Karşıyaka Spor Kulübü futbol, basketbol ve voleybol branşlarının kalan maçları için tek kombine satışa sundu. Tek Kombine Tek Karşıyaka sloganı ile sunulan kombine kartları için kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"2019-2020 sezonunun yarısını tamamladığımız şu günlerde hem futbol takımımız hem basketbol takımımız hem de voleybol takımımız hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerler ve sahada gösterdikleri mücadele ile ilerisi için tüm Karşıyaka camiasına umut verir bir konumda…

Karşıyaka Spor Kulübü olarak bizler de bir spor kulübü olmanın getirdiği misyon ile hedeflerimize taraftarlarımızla birlikte daha güçlü bir şekilde ilerleme isteğinde ve bu zorlu yolculukta yanımızda olacak taraftarlarımızı tek bir noktada buluşturma amacındayız.

Bu amaç doğrultusunda taraftarlarımızın sezonun geri kalanında futbol, basketbol ve voleybol takımlarımızın iç saha maçlarını yerinden izleyebilmelerine imkan sağlayacak kombine kartımızı taraftarlarımıza sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Tek Kombine Tek Karşıyaka sloganı ile sizlerle buluşacak kombine kart ile futbol takımımızın TFF 3. Lig ve play-off, basketbol takımımızın ING Basketbol Süper Ligi normal sezon ve play-off, FIBA Europe Cup, voleybol takımımızın Kadınlar Voleybol 1. Ligi ve play-off maçlarını izleme şansına sahip olacaksınız.

700 TL’den satışa sunulacak Tek Kombine Tek Karşıyaka sezonluk kartlarımızı bugünden itibaren Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndan satın alınabilecektir.

Kombine kartların teslimi 13 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlayacak olup Tek Kombine Tek Karşıyaka kartlarımızdan satın alan taraftarlarımız, kartlarını teslim alana kadar satın alma makbuzları ile birlikte futbol, basketbol ve voleybol maçlarına giriş biletlerini elde edebileceklerdir."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Beydağ Barajı’na can suyu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka 2.devrenin ilk maçında Teksüt Bandırma'yı konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?