ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki terör operasyonunda 3 kişi yakalandı

Karşıyaka’daki terör operasyonunda 3 kişi yakalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki terör operasyonunda 3 kişi yakalandı

İzmir'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğu belirtilen 2'si kadın 7 şüpheli, polisin Menemen ve Karşıyaka İlçesi'nde düzenlediği iki ayrı operasyonla yakalandı. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanması ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Menemen İlçesi Asarlık Mahallesi'nde geçen 5 Eylül'de belediye otobüsünün ateşe verilmesi ve Karşıyaka Yamanlar Semti'nde maskeli bir grubun terör örgütü PKK lehine slogan atmaları üzerine çalışma başlattı. Şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen polis, Menemen ve Karşıyaka ilçelerinde farklı zamanlarda iki ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, Menemen'de 4, Karşıyaka'da ise 2'si kadın 3 kişi yakalandı. Şüphelilerden terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyesi olduğu bildirildi. Yakalanan şüphelilerle birlikte molotofkokteyllerinin de ele geçirildiği kaydedildi. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da deprem!..
Sonraki Haber Karşıyaka'da ödemelere açıklama, tüzük kongresine erteleme...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?