ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'daki opera binası için yeniden ihaleye çıkılacak

Karşıyaka'daki opera binası için yeniden ihaleye çıkılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki opera binası için yeniden ihaleye çıkılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “Türkiye'nin opera sanatına özel ilk binası” için çıkılan yapım ihalesi, gelen 5 teklif arasında geçerli teklif bulunmaması nedeniyle tekrarlanacak. İhale komisyonunun yaptığı incelemelerin ardından alınan karar doğrultusunda, en geç önümüzdeki ay içinde ihalenin yenileneceği açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, projesini 'Ulusal Mimari Yarışması' ile belirlediği, mimarisi ve teknik donanımı ile Avrupa'daki sayılı örnekler arasında yer alacak yeni opera binası için bir kez daha yapım ihalesine çıkacak. Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen ve 5 firmanın teklif verdiği ihalenin inceleme ve değerlendirme sürecini tamamlayan İhale Komisyonu,  sunulan tekliflerin hiçbirini geçerli bulmadı. Komisyon, ihalenin yenilenmesine karar verdi. Cumhuriyet tarihindeki “opera sanatına özel ilk yapı” olacak proje için en geç önümüzdeki ayın sonuna kadar yeni bir ihalenin gerçekleştirileceği açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: ''İzmir tarımına özel'' finans üretin
Sonraki Haber Spor ceket şıklığı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?