ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki ölümlü olayda bir kişi tutuklandı

Karşıyaka'daki ölümlü olayda bir kişi tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki ölümlü olayda bir kişi tutuklandı

Karşıyaka'da iki grup arasında çıkan kavgada bir kadının av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi olayına ilişkin gözaltına alınan 2 şahıstan 1'i tutuklandı.

İki grup arasında çıkan silahlı kavgada Dudu Demirkıran (50) adlı bir kadın av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetmiş, olay sonrası 1'i çocuk 2 şüpheli de gözaltına alınmıştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan 2 zanlı adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden O.M. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Çocuk zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri, kavgaya karışan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Fuar İzmir’de büyük buluşma
Sonraki Haber Kaf Kaf zorlu seriye çıkıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?