ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki emsal artışı kararını Büyükşehir veto etti

Karşıyaka'daki emsal artışı kararını Büyükşehir veto etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki emsal artışı kararını Büyükşehir veto etti

30 Ekim 2020 yılında gerçekleşen depremin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Belediyesi'nin emsal artışı kararını parselde yüzde 20 ve ada bazında yüzde 30 emsal artışı olarak güncellemişti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu kararın tüm ilçelere yayılacağı haberini vermişti. Bunun ardından Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka sınırları içinde yer alan tüm orta ve ağır hasarlı yapılara parsel bazında yüzde 20, ada bazında yüzde 30 emsal artış kararı almıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisine gönderilen karar önerisi İmar ve Bayındırlık Deprem Afet ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarında Ak Parti'nin kabul, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ret oylarıyla oy çokluğuyla reddedildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Sportif Performans Ölçüm Merkezi açıldı
Sonraki Haber Kemal Baysak ölümünün 1. yılında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?