ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da zafere kürek çektiler

Karşıyaka'da zafere kürek çektiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da zafere kürek çektiler

Karşıyaka Belediyesi, 30 Ağustos’ta gerçekleştirdiği ‘Kano Yarışı’ ile Zafer Bayramı’nın coşkusunu İzmir Körfezi’ne taşıdı. Farklı yaş gruplarından 100’e yakın katılımcının kürek çektiği etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, sahil kenarındaki vatandaşlar da etkinliği heyecanla takip etti.

Mavişehir sahilindeki Karşıyaka Belediyesi Tahir Secder Akıncı Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda; kadınlar ve erkekler 4 ayrı yaş kategorisinde yarıştı. 500 metrelik parkurda kürek çeken katılımcılar, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarış sonunda düzenlenen törenle tüm katılımcılara madalya verilirken, ilk 3’e kupaları Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Belediye Meclisi üyeleri tarafından takdim edildi. Özel kategoride kürek çeken ve başarılı performansıyla takdir toplayan Efe Deneçli de kupasını Başkan Tugay’ın elinden aldı. 

Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Tugay “Bugün; millet olarak var oluşumuzun en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos’un yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Demokrasi, bağımsızlık ve özgürlük ruhuyla gelecek güzel günlere kürek çeken tüm yarışmacılarımızı kutluyor, teşekkür ediyorum. Merkezimizin girişinde çok anlamlı bir fotoğraf var; Atatürk’ün kürek çekerken çekilmiş bir fotoğrafı… Bu vizyona sahip bir liderin kurduğu Cumhuriyetin vatandaşları olmak bizler için ayrı bir gururdur. Ata’mızın izinden gitmeye; açtığı yolda tüm inancımız ve bağlılığımızla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Anıl'ı ikna etmeye çalışıyor
Sonraki Haber Küçük Menderes Havzası’nın katı atıkları elektriğe dönüşecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?