ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Anıl'ı ikna etmeye çalışıyor

Karşıyaka, Anıl'ı ikna etmeye çalışıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Anıl'ı ikna etmeye çalışıyor

TFF 3. Lig'de yeni sezon öncesi iç transferde sözleşmesi biten 9 futbolcunun 8'iyle yeniden anlaşan Karşıyaka, yalnız Anıl Çıracı'yı ikna etmeye çalışıyor.

Şimdiye kadar Mustafa Aşan, Cenk, Metin, Arif, Hakan, Harun, Mustafa Değirmenci ve Fatih'le sözleşme yenileyip takımda tutan transfer yasaklısı yeşil-kırmızılıların hafta içinde Anıl'la da anlaşıp nikah tazelemesi bekleniyor. Kaf-Kaf'ta 2014-2015 sezonunda altyapıdan profesyonel olan Anıl, transfer yasağıyla geçen son 4 yılda ilk 11'in vazgeçilmezlerinden oldu. Sağ bek ve sol bekte görev yapan 26 yaşındaki futbolcu 3. Lig'de 2018-2019 sezonunda 35, geçen sezon ise 27 maçta forma giydi.

Yeni sezona Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde hazırlanan Karşıyaka'da futbolcular, teknik heyet ve çalışanlar koronavirüs testinden geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da “Zafere Giden Yolculuk” sergisi sanatseverle buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka'da zafere kürek çektiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?