ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da zabıtaları bıçaklayan kişi tutuklandı...

Karşıyaka'da zabıtaları bıçaklayan kişi tutuklandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da zabıtaları bıçaklayan kişi tutuklandı...

Karşıyaka'da zabıta memurlarının bıçakla yaralanmasının ardından gözaltına alınan beş kişiden 17 yaşındaki M.A. tutuklandı.

Olay, 2 Aralık 2014 günü saat 20.00 sıralarında, Karşıyaka İskelesi'nde meydana geldi. Açıkta gıda maddesi satan seyyar satıcılarla onları uyaran zabıtalar arasında tartışma çıktı. Bir seyyar satıcının yakınlarının da olay yerine gelmesiyle büyüyen tartışmada zabıta görevlileri 28 yaşındaki Gökhan Karataş, aynı yaştaki Sercan Rifat Sirkeci ve 34 yaşındaki Erdem Özcan bıçaklandı. Olayın ardından saldırgan ve yakınları kaçtı. Zabıta memurları tedaviye alınırken Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, beş şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Aralarında 17 yaşındaki M.A.'nın da bulunduğu zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Seyyar satıcıların yakını olan M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdere'de Yavuz Bingöl sokağının adı Berkin Elvan olarak değiştirildi
Sonraki Haber İZSU'dan açıklama: Suyumuz temiz, güvenle içebilirsiniz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?