ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek orta yolda buluştu...

Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek orta yolda buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek orta yolda buluştu...

Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek ve yönetim arasında transfer konusunda ortaya çıkan fikir ayrılığında "Orta yol" bulundu.

Gölcük kampında yapılan görüşmede yönetim birer kaleci, stoper, ön libero ve forvet daha isteyen Şimşek'e kadronun yeterli olduğunu belirterek, "Hazırlık maçlarından sonra çok önemli bir eksik görülürse, yeniden oturup konuşuruz" mesajını verdi.
Yönetim kurulunun samimi yaklaşımı üzerine çalışmalara ara veren Yusuf Şimşek, Gölcük kampı dönüşü 28 kişilik kadrodan eleme yapmaktan vazgeçtiğini, Erzurum kampına da mevcut kadroya gideceğini söyledi. Genç teknik adam, "Hazırlık maçlarından sonra durum değerlendirmesi yapacağız. Transferi de zamana bıraktık. Acele etmeyeceğiz" dedi. Yeşil-kırmızılı ekip şu ana kadar 12 takviye yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atletico Madrid Alaçatı'ya geliyor...
Sonraki Haber Karşıyaka Burak Karaduman ile yine anlaşamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?