ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yönetim destek arayışlarını sürdürüyor

Karşıyaka'da yönetim destek arayışlarını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yönetim destek arayışlarını sürdürüyor

Karşıyaka'da mali darboğazı aşmak ve transfer yasağını kaldırmak isteyen Altuğ yönetimi, destek arayışlarını sürdürüyor.

Göreve geldikten kısa bir süre sonra Fransa'ya giderek burada federasyon yetkilileriyle görüşen, daha sonra İzmir'de belediye başkanlarını ziyaret ederek destek isteyen Mutlu Altuğ ve kulüp yöneticileri, destek arayışlarını Ankara'da sürdürdü.

Ankara'da ilk olarak Sportoto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile görüşen yönetim, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı'na giderek yapımı durdurulan Karşıyaka Stadı konusunda sürecin hızlandırılması için girişimlerde bulundu. Altuğ yönetimi, Ankara ziyaretlerini AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret ederek sonlandırdı.

Transfer yasağını Temmuz'un ilk günlerinde kaldırmak isteyen yönetimin, bugün de geçtiğimiz sezon kulübe sponsor olan Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ı ziyaret etmesi bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Ayyıldız'ın babası toprağa verildi
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?